Post by liorohonbiosup on Mar 7, 2022 6:55:07 GMT 8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Demon Hunter 2: New Chapter ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Demon Hunter 2: New Chapter IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мод більше золота ▞▞▞
▞▞▞ Demon Hunter 2: New Chapter 2022 version ▞▞▞
Загалом хороша гра, але дуже розчарований тим, що не було бонусної глави.
Тільки всі ход. Історія починається цікаво, після покупки тільки погана історія. Занадто просто і коротко. Не варто купувати
Плюси: Гра хороша. Мінуси: погана графіка. Сюжет середній. Без бонусної глави. Приховані речі постійно змінюють форму, що дійсно дурно, але цікаво ☺
Демо тільки відтворено... .. Коротко, але добре.... Ганьба!
Непоганий сюжет гри, але занадто крутий
Чудово
Але хотілося б, щоб був бонусний розділ. Також хотів би третій, будь ласка
Ця гра була гарною, але занадто короткою, без бонусної глави. Розчарований після покупки. І ви купуєте багато цих ігор. Не варто такої ціни, коли я можу отримати ігри для ps3 за ту ж ціну
Нещодавно я грав у перший і з радістю зіграв у другий. Це перший раз, коли я був розчарований одним із додатків цієї компанії. Журнал був марним, цілі з’являлися лише після того, як ви їх виконали. Тому це не допомогло. Навіть на півдорозі я втратив інтерес і почав використовувати свої підказки, тому що я був так розгублений. Не варто тих грошей, які я заплатив за цю гру, дуже розчарований.
Не коштує $3,50 і точно не коштує $5,00. Що сталося, хлопці? Історія мала добрі наміри, але те, як вона розігралася, не мала сенсу. Головоломки були посередніми і занадто короткими. Перший розділ був набагато кращим. Я сподіваюся, що якщо ви випустите частину 3, вона буде створена з винятковою ретельністю та творчістю, а також з бонусною главою. Примітка: звук був жахливий. У мене все було налаштовано на повну гучність, і все ще були проблеми з прослуховуванням діалогу. Запевняю вас, це було не з моєї сторони. Давайте, хлопці...
Мені дуже сподобалася гра, потім потрапив на АЗС, не міг знайти другий шматок дроту, підказка не спрацювала, просто нічого не робила. Довелося перевстановлювати гру. Цього разу просто божевільний спрацює і не хоче, щоб я знову платив. Хотілося б отримати бонусну главу, але її немає.
Я б віддав набагато більше, якби я міг довести це до кінця, коли я втечу з клітки, спробував використати амулет, і він вимикався, спробував 5 разів, будь ласка, виправте, я купив усі ваші ігри, і це сталося зі мною також у кримінальних секретах та з парою інших
Коротко і по суті, проблема діалогів, занадто коротка, без бонусної гри. Не відповідає стандартам Частини 1 і впевнений, що частина 3 буде продумана більше. Соромно, мені подобаються ваші ігри, цього разу ви просто не вистачали.
не працює на ноутбуці Google Chrome, постійно виходить з ладу
Я був давнім шанувальником artifex, купуючи кожну гру, але останнім часом 2-річна дитина могла грати в неї. HOS занадто прості, міні-ігри підкажуть вам, що робити, щоб не думати. Історія в порядку. Я не знаю, чому ви вдалися до віків від 2 до 10, але ви втрачаєте багато шанувальників, тому що ваші ігри більше не є складними. Я вважаю за краще надто складно, ніж просто, дати мені відповіді на більшість міні. У вас чудова графіка та озвучка. Мені сумно прощатися зі своїм першим коханням
Жахливі ігри, які не мають сенсу. Короткий. Історія відстойна. Я такий злий, що заплатив за це 4,99 доларів. Я хочу повернути гроші!
Пройшов добре, але гра занадто коротка
ЛЮБЛЮ Ігри Artifex Mundial! Їхні пригодницькі ігри – мої улюблені ігри.
Rise of Empires: Ice and Fire Strateji Oyunları fsue
Це був трохи короткий і без бонусної глави. Непогана гра, але я б не заплатив за неї повну ціну. Я закінчив усе за пару годин
Я вважаю цю гру передбачуваною та нудною
Досить добре, оскільки був у продажу. Я був би засмучений, якби я заплатив повну ціну, оскільки це було приблизно 2 години гри без бонусної глави.
Demon Hunter 2: New Chapter Petualangan mayn
крута гра
Demon Hunter 2: New Chapter एडवेंचर ysu
Я люблю твої ігри
дуже добре
Чудова гра, легко грати
Мені це дуже сподобалося
Не дуже довго без бонусної гри.Трохи дорожче, отже, оцінка двох зірок очікує бонусну главу за таку ціну: РОЗЧАРОВАНИ:.
Як завжди, графіка, сюжетна лінія, HOG і тривалість гри чудові. Єдине, що могло б зробити його кращим (на мою думку), було б зробити головоломки складнішими, оскільки всі вони були занадто легкими. Загалом, мені сподобалася гра, і я однозначно рекомендую її.
Енергетичний
Просто не можу більше грати у ваші ігри. Через 1-2 хвилини вони просто закриваються. Знову відкриваються, ще 2 хвилини... і бум! Закрити. Сталося з останніми декількома встановленими Ive... очистив кеш, отримав багато місця, навіть не перевстановив PlayStore тощо. Це трапляється лише з вашими іграми....всі інші, big fish, nevosoft, g5 та випадкові інші. ..все добре. У когось ще була ця проблема?
я це люблю
Дуже сподобалося.
Дуже хороша гра з чудовою графікою, цікавими головоломками і не надто багато свиней, але досить коротка і БЕЗ БОНУСУ. Занадто багато ігор останнім часом, здається, не мають бонусної гри.
чудова гра поки що! важко відкласти!
Не найкращі з них, але й не найгірші. Не коштує 4,99 $. Здебільшого хороша графіка. Трохи важко побачити колекційні предмети та деякі предмети HOP. Без бонусної гри.
Занадто короткий! Мені сподобався перший, я думав, що мені сподобається і цей. Ні! Єдине, що добре, це інтерактивна карта.
І все-таки навіщо вам отримати доступ до моєї інформації чи особистих файлів.. сумно, бо ваші ігри веселі!
Не дуже погано. Графіка хороша, кнопка підказки хороша, сюжет хороший. Не дуже довго для безкоштовної частини.
Графіка хороша, як і міні-ігри, насолоджуючись історією
Найкращий
Це хороша гра, але за ціною 3,95 фунтів стерлінгів я чекаю бонусної глави, а її немає, я відчуваю себе трохи пограбованим. Це було б 5 зірок, якби вони потрудилися зробити одну.
Без бонусної гри😣
Незважаючи на те, що це старіша гра серії, сюжетна лінія, графіка та головоломки є розважальними, а цілі мають сенс.
Неможливо грати, оскільки вирізані сцени не було видно, і були змушені пропустити міні-ігри, оскільки вони просто не працювали. Дуже розчаровує, і я радий, що не зміг купити (Google Store аварійно завершує роботу, коли я намагаюся зробити покупку).
Дуже хороша гра. Відповідає дуже швидко, без затримок. Хороші, досить складні головоломки.
Мені подобається все це від цієї гри Make.