Post by liorohonbiosup on Mar 7, 2022 6:58:13 GMT 8
------------------------------------------
▶▶▶▶ ABC News - US \u0026 World News ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ ABC News - US \u0026 World News IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ цхеат цоде неограничени новчићи ▞▞▞
▞▞▞ ABC News - US \u0026 World News 2022 version ▞▞▞
Како то да аудио (радио) сервис вести још увек не ради? Увек одем на Слацкер радио да слушам. То није баш интуитивно. Поправите ово. Пошто нисте поправили нити одговорили на мој проблем, сада повлачим апликацију са свог телефона.
УВЕК престаје да ради. Уопште НЕ као МСНБЦ. Тако да ћу се пребацити. Извини АБЦ, поправи то па ћу поново размотрити.
Волите овај сајт. Веома је паметан, једноставан за инсталацију и лак за навигацију.
ABC News - US & World News Actualités et magazines qda
Баш као и сви други рецензије, испрекидана је, заглави се и у најмању руку је иритантна!, АБЦ морате да га покренете. Бришем ову апликацију збогом!
Уз одличну везу, апликација се покреће најмање 5 минута и неће учитавати вести. Имао сам ово пре неколико година и деинсталиран из овог разлога. Покушајте поново да видите да ли су кварови поправљени. Пошто нису, поново су деинсталирани и користиће претраживач као приступ. То одлично функционише, штета што АБЦ не може да натера боље програмере да поправе своју апликацију.
Потребно је додати подршку за ротацију уређаја. Када изаберем упозорење, води ме у потпуно другу причу.
ABC News - US & World News Εφημερίδες και περιοδικά lhpu
Глупа апликација. Сваки пут када завршим чланак, апликација ме враћа на врх вести. Не желим да идем на врх, желим да наставим да радим на чланцима које желим да прочитам. Сваки пут када се врати на врх, морам да се померим назад до следећег чланка који желим да прочитам. Апликација то није увек радила и изузетно је досадна, спречава ме да је користим онолико често колико сам некада. Деинсталирање и ажурирање не раде ништа. Смешно. Можете да урадите боље.
Уживам што могу да добијам вести када немам кабловску. Ова апликација ме обавештава о актуелним дешавањима.
Обавештавајте ме о најновијим вестима.
Не ажурирам га. Ради сасвим добро. Уморан од сталног ажурирања бране. ПРЕСТАНИТЕ СА АЖУРИРАЊЕМ БРАНЕ.
Непотребна апликација за црапваре. Они морају да натерају свој садржај да ради са веб прегледачем
Не ваља. Не ради. Претвара се у бели екран и онда се замрзава!
Коначно сам морао само да деинсталирам ову апликацију.Апсолутне лажи и пристрасности су биле превише да их се више не подноси. Најзад је прелила чашу чланак о католицима и Бајдену који је јасно написао пар људи који би вероватно желели да разапеју сваког преосталог католика на свету. Буквално више нема где да добијете вести, само уводници са обе стране. То НИЈЕ АБЦ Невс, то би требало да буду АБЦ Уредници и мишљења.
ABC News - US & World News Εφημερίδες και περιοδικά prq
Садржај и приче су сјајни, али ОМГ покушај да стримује видео снимке из ове апликације је ноћна мора. Дуготрајни огласи, спори алгоритми учитавања и веома споро реаговање корисника. Све ово чини ову апликацију експериментом матураната.
Желим да гледам светске вести са Давидом Миуром и ВЕОМА ЈАКО их је тешко гледати. Преузео сам више АБЦ апликација, поставио сам Моја подешавања на вести КМБЦ канала 9 и Вечерње вести из света са Давидом Миуром и чини се да не могу да приступим ниједној од ових апликација. Зашто не може бити једноставно......... Пример ( 1. ред= Вечерас светске вести са Давидом Миуром .... (Исти ред, само неколико размака су два табулатора) гледајте уживо или претходне снимљене епизоде 2. ред= Добро јутро Америко...... (Исти ред, поновите
Било би корисно да се апликацији омогући да се ротира у пејзажни приказ на мом таблету.
ABC News - US & World News Yangiliklar va jurnallar vqt
Графика никада не одговара причи која се приказује. Не ажурирају се редовно, приче су понекад старе 2 дана
Више уживо ГМА!
Превише додатака
Моја највећа замерка је што вас након читања чланка враћа на врх листе.
ABC News - US & World News Wiadomości i czasopisma nwg
мисионар
Има много грешака. Понавља ствари и прекида друге пре него што заврши.
Пристрасно извештавање и превише обавештења о „најважнијим“ вестима без опција осим искључених или укључених
Често се руши, чак и са инсталираном најновијом верзијом
Све ради савршено. Једино што не ради је радио стреам уживо, иако немам потешкоћа са пуштањем ТВ-а уживо, видео записа и подцаста. Када притиснем дугме за репродукцију, увек се приказује (0:00 / 0:00). Ако је моја веза проблем, зар не бих могао да стримујем друге функције које сам раније споменуо?
Видео снимци се не стримују на мом Андроид-у
Заиста морате да преправите рутину видео репродукције ове апликације. Такође морате да схватите како да учините да обавештења о вестима буду доступна у пријемном сандучету апликације. Такође се надам да се можете потрудити да истражите потенцијал говорних чланака. Покушајте да поправите грешке пре него што направите тај скок.
Било би боље да баците на ТВ.
Веома споро се учитава. Зашто нема пејзажног режима? Волео бих да га задржим, али не желим да стално окрећем овај таблет. Хајде, абц, поправи то, хоћеш ли?
Није могуће емитовати стрим уживо.Сјајно је када се повезује ако се уопште повезује.
Споро, стално прекида, слике се не учитавају, чист бс. Не? Можда мој телефон? Не верујте....друге инсталиране апликације за вести раде сасвим добро. Коначно ми је било доста абц.
Повратак на претходну страницу након читања приче сада вас води на врх странице уместо на место где сте стали. Разматрамо прелазак на другу апликацију.
Након последњег ажурирања, апликација се стално гаси.
Шаље нежељена обавештења
веома пристрасни чланци.... апликација ради добро, али изгледа да новинари увек деле критички став који су често пристрасни и полуистини. Ако се ослањате искључиво на приче овде, припремите се да будете преварени....
Био сам веома разочаран у ноћним вестима о Тревон Мартину. У њему се наводи да је био ненаоружан, али није рекао да је узео пиштољ из џепа момка који га је пратио. У тучи око пиштоља који је украо, опалио је и убио га. Овај недостатак искрености није оно што очекујем од угледног извора вести. Сада мајка зарађује на смрти свог сина. Слично извештавање о Џорџу Флојду довело је до насилних протеста јер су објављене једностране полуистине. Не желим да Трампове лажне вести буду ок.
Не могу да читам ван мреже јер најновије ажурирање и подршка не могу то да поправе
Стално престаје када гледам уживо стриминг видео са вестима на свом Самсунг Галаки С7, „... овај видео није валидан за стримовање на овом уређају.“
Најбоља апликација за вести која се руши сваких 5 секунди
Не хвала.
АБЦ Невс представља најзанимљивије вести са најновијим и свеобухватним извештавањем. За најбоље, идите на АБЦ Невс.
Recharge Please! معمایی htag