Post by liorohonbiosup on Mar 7, 2022 7:13:42 GMT 8
------------------------------------------
▶▶▶▶ DC Legends: Fight Superheroes ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ DC Legends: Fight Superheroes IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ bir çox primogemləri aldadır ▞▞▞
▞▞▞ DC Legends: Fight Superheroes 2022 version ▞▞▞
Layiqli oyun. Qrafika kifayət qədər yaxşıdır. Yaxşı personaj seçimi. Əgər siz komiks həvəskarısınızsa, bu, vaxt keçirmək üçün kifayət qədər yaxşı oyundur.
Bunu demək məni ağrıdır, amma Disney və bu oyunda ən yaxşı dc möcüzədir, mən bu oyuna 100 dollardan çox pul xərcləmişəm və hələ də 3 aydan artıqdır ki, bu nöqtədə olduğum yolun 3/4-ni keçə bilmirəm. bir az daha çox, amma bu proqramı daha ağlabatan etməsələr, mən bütün dc-ni sevirəm, amma tətbiqinizin adamları pisdir
Əyləncəli oyun, böyük bir müasir təmirə ehtiyacı var və ya bəlkə də davamı ilə çıxacaq. mexanika bir növ sadədir, 3 giq saxlamağa dəyməz.
yeni Samsung Galaxy s21-də oyunu idarə edən əsas problemlər. oyun çox köhnəlib və ən yeni telefonların ekran ölçülərini tanımır. Müasir texnologiya üzərində işləmək üçün oyunun əsaslı təmirə ehtiyacı var.
Bu oyun çox yaxşıdır. Ancaq bəzi məhdudiyyətlər var. Əsas simvollarla aşağı səviyyədəsinizsə, çox şey etməməlisiniz. Marvel's oyunundan daha yaxşı, lakin bu, DC-də olan yeganə oyundur. Zəhmət olmasa, josstice league steppenwolf-u silin və ya onu Zach Snyder modelinə dəyişin.
DC Legends: Fight Superheroes Rollspel zxr
Mən bu oyunu çoxdan oynayıram. Son vaxtlara qədər bu oyundan həzz almışam. Mən bütün funksiyalardan istifadə edə bilmirəm və sadəcə, bitməyən məzmun yükləmə ekranı əldə edirəm. Mən onu sildim və yenidən yüklədim və hələ də problem yaşayıram.
Temple Run Trò chơi điện tử gla
Oyuna 5☆ verərdim ki, uyğunlaşma problemi ilə üzləşməsəm, xüsusən də QIRMIZI xəbərdarlıqları oynayarkən bütün qəhrəmanlarımı itirəcəm, çünki düşmən qəhrəmanları və ya yaramazları yüklənmir və qəhrəmanlarım boşdur və yenidən başladın düyməsi işləmir. işləyirəm və mən RED siqnalları və PVP arenasında bütün güclü simvollarımı itirirəm. Ümid edirəm ki, tərtibatçılar bu problemi həll edəcəklər, sonra o, mobil platformalarda ən yaxşı növbəyə əsaslanan RPG olacaq. Ən son yeniləmədən sonra icma söhbəti düyməsinin olmadığı yeni problem var.
Yaxsiya oxsur
DC Legends: Fight Superheroes Role Playing sqc
Ad verə biləcəyiniz demək olar ki, hər DC simvolunun geniş siyahısı və hər ay daha çoxu əlavə olunur. Baxmayaraq ki, onları açmaqda uğurlar. Gündə 30-40 kampaniya qovşağına SƏHİD etmək üçün hər gün kifayət qədər enerji əldə edin (heç vaxt enerji sərf etmədiyinizi və yalnız ən ucuz qovşaqları etdiyinizi nəzərə alsaq). Ancaq gündəlik problem sizdən 50 hücum etmənizi istəyir, onlardan 30-u normal bir qovşaqdan iki dəfə baha başa gələn "qəhrəmanlıq" qovşaqları olmalıdır. Və eyni düşərgədən istifadə. Toon kilidini açma hadisələrindəki ENRGY nəzərə alınmır. Reklamları mütləq izləyin
Siz onu dərindən öyrənənə qədər bu oyun əyləncəlidir. Bundan sonra reytinqdə yüksəlmək üçün çox pul xərcləməlisən. Onların sizi aldatmaq üçün gözəl üsulları var ki, siz oynamağa davam etsəniz, personajlarınızı yüksəldə bilərsiniz, amma əslində oyunçularınızı sıralamaq üçün ən çox ehtiyac duyduğunuz şeyləri əldə etmək ən çətin şeydir (zərblə qazandığınız pulu xərcləmədən) Və bu nadir hallarda qulluq olunub. Davam edə bilərdim, amma hələlik bu qədər
bəyənmədim
Hər şey qaydasındadır. Daha yaxşı ola biləcək bir çox UI materialı var. Sizə məlumat verməkdə, işlərin nə etdiyini görməkdə daha yaxşı olmalıdır. Bir personajın qabiliyyətlərini işə götürməsəniz, onların nə olduğunu görə bilməzsiniz.
Tətbiqim sinxronizasiya olmadığını söyləyir və yenidən başladın. Zəhmət olmasa düzəldin.
Əyləncəli döyüş və qəhrəman toplama oyunu, mənim yeganə problemim oynamaq üçün nə qədər maaş almaqdır, qəhrəman parçaları toplamaq üçün paketlər almaq üçün müxtəlif növ jemlər və ya sikkələr almadan oyunu oynayan daha çox simvol toplamaq çox çətindir. , personajlarınızı səviyyəyə qaldırın, yeni simvollar əldə edin və s.
Çox yaxşı bir DC oyunu, bu oyunda olan simvolların miqdarını bəyənirəm və vizuallar heyrətamizdir, lakin oyunda bəzən səhvlər olur ki, bu da mənim yeganə şikayətimdir. Bu, yəqin ki, mənim 5-ci sevimli oyunumdur.
Budur, yaxşı bir xarakter əldə etmək ŞANSI üçün tonlarla pul xərcləmədən yaxşı çıxış etmək şansınız olmadığından əmin olmaqla, personajlar üçün ödəniş etdiyinizə əmin olan başqa bir pul qazanma oyunu var. Yüzlərlə əlavə pulunuz yoxdursa, uzaq durun. Amma gözəl görünür və oynamaq asandır.
Yalnız sərt DC həvəskarları, yalnız bir oyun proqramı və ya balinalar istəyən insanlar üçün. Bu oyun WB və DC-dir. Toons kütləvi şəkildə balanssızdır, PvE çox asandır və PvP çox çətindir. Əgər siz F2P olmağı planlaşdırırsınızsa, DC personajlarını həqiqətən sevməlisiniz, çünki iş realdır. Pul üfürmək istəyənlər üçün çox yaxşı iş görəcəksən, lakin müxtəlif gatcha oyunları oynayacaqsan, DC-ni həqiqətən sevməsən, pul sərmayəsi nisbətən zəifdir.
Mən ona 5 ulduz vermək istəyirəm, çox gözəl oyundur, amma bacarmıram. Əvvəlcə rəvan yelkənli idi, lakin 2-ci hissəyə çatdıqdan sonra onu oynatmaq olmur. Təəssüf edirəm ki, mən DC-nin böyük pərəstişkarıyam, amma 1-ci fəsildən kənara çıxa bilməsəm, 5 ulduza qiymət verə bilmərəm.
DC Legends: Battle for Justice Latest version with unlimited money for android free download (com.wb.goog.dc.legends). YOU CAN'T SAVE THE WORLD ALONE – Join
DC Legends: Fight Superheroes (MOD, High Damage/Defense) allows you to become legendary superheroes with breathtaking action in battles against enemies.
Əla oyun, baxımından əla oyun - i) qəhrəmanın təkmilləşdirilməsi (güc, bacarıq, avadanlıq) ii) qəhrəmanlar və müxtəlif mükafatlar toplusu iii) səviyyə artımı iv) onlayn multiplayer oyun v) strateji komanda döyüşləri və birləşmələr vi) ekran, qrafika və mövzu musiqisi Uzun sözün qısası, həqiqətən gözəl oyun 💯
Bu, bir neçə ildir oynadığım əyləncəli oyundur. Yeni məzmuna çox ehtiyacı var. Biz hər ay iki yeni personaj alırıq, lakin oyuna daha çox səviyyə və ya onu canlandırmaq üçün başqa bir şey lazımdır
Bu oyun əladır; İstərdim ki, eyni 2 qəhrəmanlığı üyütməklə/qəhrəmanları sıralamaq üçün pul ödəməklə günlər sərf etmədən oynamaq daha asan olsun. Qəhrəmanların daha çox rotasiyası görmək istərdim. Bəlkə daha dərin kəsiklər? H'El? yoxsa Lantern Superman/Supergirl? Əks halda, çox əyləncə
DC Legends: Fight Superheroes 1.27.11 APK Download
DC Legends: Fight Superheroes Vaidmenų žaid. nhs
Proqram daxil olmayacaq, mən silmişəm, quraşdırmışam, telefonumu sıfırlamışam, bu proqramdan məyus oldum. İkinci dəfə proqram donur və sizə heç bir tapşırıq yerinə yetirməyə icazə verməyəcək. Bu proqram tam zibildir, mən Marvel Strike Force və Star Wars Galaxy of Heroes ilə qalacağam🖕
Ümumilikdə əla oyun. Kaş ki, oyundakı fərqli xüsusiyyətlərin nə etdiyini görmək üçün bir yol olsun. Bir düzəliş nə qədər sağaldır, intellekti artıran şeylər və s. Zəngin olur, lakin bu, belə bir oyunda gözlənilir. Döyüşdə əla iş olsa da.
Çok kötüüüüüüüüüüüeüüüüüüüüüüüüü2
Əyləncəli oyun, əla qrafika, lakin çox bahalıdır. Ai oyunçuları birdən super güclənmiş orta döyüşə çevrilirlər və oyun sizdən çox az şeyə çox pul xərcləməyinizi istəyir. Yenə də ən pisi deyil.
zəhmət olmasa yükləyərkən onu daha sürətli və hamar edin, yükləndiyi üçün qırmızı siqnalı bitirmək üçün çox vaxt sərf edin və gündəlik daha sadə, 27 arena və 30 qəhrəmanlıq kampaniyası + 50 kampaniya edin? Çox vaxtı olmayan insanlar üçün çox çoxdur, ingilis dilimə görə üzr istəyirəm.
Bu, tamamilə oyunçuya qarşı olan əla oyundur. Növbəyə əsaslanan oyun, sizə hücum etməyə icazə verməmişdən əvvəl kompüterə çoxsaylı hücumlar etməyə imkan verir, alış paketləri heç bir satış dəyəri olmayan bir oyun üçün bahadır. Ümumiyyətlə, bu, layiqli oyundur, lakin iştirak etməyə dəyməz
Mən oyunu sevirəm, lakin son üç həftədir ki, oyunu oynaya bilmirəm, çünki o, donur və başlıq ekranında çökür.
Çoxlu klassik, mobil RPG troplarına malikdir, ən yaxşı hissəsi toplamaq və təkmilləşdirmək üçün DC simvollarının kütləvi kolleksiyasıdır. Problem, unikal komanda kombinasiyalarını bir araya gətirmək strategiyasından çox, ümumi gücə əsaslanan matçın uğurundan irəli gəlir. Məsələn, mən özümü həmişə özümü ən yaxşı/ən güclü 8 simvoldan istifadə edirəm, əvəzində Lobo kimi uşaqlardan istifadə etmək istərdim (lakin Lobo bu oyunda cinayət baxımından zəifdir).
oyunu sevirəm, AMMA oyun məni əsas ekranıma keçirsə və proqram bağlansa ki, bu, Qəhrəman Çağırışında komandamı öldürməyəcək və ya mənim enerjimi almayacaq, çünki onu əldə etmək çox uzun sürəcək və yaxşı olardı. Əgər hər şey üçün qiymətləri bir az yaxşılaşdırmısınızsa, oyunçularınızı oyuna görə mükafatlandırmalısınız, onları qovmayın
gündəlik missiyalar sizə meydan oxumaq və səyləriniz üçün sizi mükafatlandırmaq üçün kifayət qədər çətindir. həmişə irəliləyişinizi hiss edirsiniz. çempionları toplamaq maraqlıdır. Mən nəyisə təkmilləşdirmək istəsəm, aktiv ittifaqları tapmağı və onlara qoşulmağı asanlaşdırardım
Bəzən pis server bağlantısı səbəbindən oynamaq mümkün olmur, əks halda mən ona 4* verərdim.
Bu yaxşıdır. Məncə. Əgər Marvel STRIKE Force-un sözün əsl mənasında hər şeyi hər cəhətdən daha yaxşı etdiyini görməsəydim, o zaman bu olduqca maraqlı oyun ola bilərdi, xüsusən də sizin prestij dərəcəniz kimi fəaliyyət göstərən Əfsanəvi dərilərlə. Həddindən artıq xəsis gacha modeli, palçıqlı və cılız qrafika və altı fərqli oyun rejimi üzrə sıfır UI təlimatı hər şeyi geridə saxlayır
Daha çox 4 yarım, lakin 5 ulduza yaxındır. Seçə biləcəyimiz qəhrəmanların biosundan məmnunuq, bir az təkrarlanan oynayarkən çoxlu məzmun açıldı, lakin biz çox şey oynaya bilərik və müntəzəm olaraq satın almadan oyunda hərəkət edə bilərik.
Bu oyun həm yaxşı, həm də pisdir. Xarakter dizaynları (normal və əfsanəvi) əla görünür və qrafika heyrətamizdir, lakin bu, paradınıza həqiqətən yağış yağdıran personajlarınızı səviyyələndirmənin bir hissəsidir.Qızıl sikkələrin yığılması demək olar ki, əbədi vaxt tələb edir və səviyyələri tamamlamaq sizə çətinliklə çox şey verir ki, ya gündəlik mükafatları gözləyəsiniz, ya da kartınızı qazıb oyun mağazasından qızıl alacaqsınız. Əgər pul üçün pul ödəmək istəmirsinizsə, onda sizin çox işiniz var. Tərtibatçıların bunu düzəltməsini xahiş edirəm.
DC Legends: Fight Superheroes ایفای نقش srke
Yaxşı oyundur, ümid edirəm ki, daha çox personajlar gələcək
Mükəmməl oyun, bütün qrafika və oyun, təklif etmək istədiyim tək şey ittifaqı düzəltməkdir, çünki başqaları ittifaq tapa bilmir və əgər oyunun gündəlik ardıcıl mükafat funksiyası varsa, oyunu daha çox istərdim, nə qədər çox oynasanız, essence gem kimi bir o qədər çox mükafat və qəhrəman fraqmentləri və gündəlik girişə bənzəmir, lakin çox güman ki, çarpandır
yeniləməli olana qədər oyunu sevdim. Sonra o, məni yenidən işə salmağa imkan vermədi, ona görə də gördüyüm bütün işləri sadəcə oynamaq üçün silməli, sonra yenidən quraşdırmalı oldum. Hər dəfə yenilənəndə hələ də problem yaranır. Mən bu oyunu həqiqətən sevirəm, lakin onlar onu düzəldə bilməyincə mən oynamayacağam.
Baxım bərbad vəziyyətdədir və oyunu yenidən başladır, lütfən, bunu düzəldin, təşəkkür edirəm, oh və bilmək lazım olduğu halda mənim şəbəkəm yaxşıdır.
Əla oyun və çox asılılıqdır! O, bəzən bir az yavaş yüklənə bilər, hər an və sonra sinxronizasiya pozulur və yenidən yükləməyə ehtiyac duyur, lakin oyunun özü bunu kompensasiya etmək üçün kifayət qədər zəhmlidir. Qrafika gözəldir və bu, məni araşdırmaqdan və öyrənməkdən çox həzz aldığım saysız-hesabsız DC personajları ilə tanış etdi. O, həmçinin HƏMİŞƏ daha çox əlavə edir!
Mən bu oyunu sevirəm, amma nə baş verdiyini bilirəm, amma səhv etmədən 20 dəqiqə belə oynaya bilmirəm və çıxmalıyam ki, pisləşir, oyunu təkrar-təkrar silməliyəm, bilmirəm bu mənim telefonumdur, amma oyun qəzaya uğradıqdan sonra israf etdiyim şeylərin pulunu belə almıram, nə etməliyəm, amma bütün bunlardan əlavə, oyunu sevirəm
Top 10 Apps like DC Legends: Fight Superheroes in 2021 for ...
Bu, həqiqətən, həqiqətən böyük bir oyundur. Bəli, Paketləri almaq üçün seçimlər var, lakin xəstələriniz varsa, onu da üyüdə bilərsiniz.. Xüsusilə DC fanatları üçün! Tərtibatçılar həqiqətən vaxtlarını və qayğılarını buna sərf edirlər! Beləliklə, beş ulduz!!!!! Sanki fanatlar tərəfindən pərəstişkarları üçün hazırlanmışdır. Əla, ümid edirik ki, böyük işlərə davam edəcəklər!
DC Legends: Fight Superheroes · Chapter 1 Complete. Defeat Nekron's forces in the Manhunter Foundry Ruins · Chapter 2 Complete. Battle the Manhunters in the
etiraf etməliyəm ki, bu proqram yaxşı idi, lakin 2 dəqiqədən sonra oyun o qədər ləngidi ki, mən telefonumdan batareyanı çıxarıb yenidən başladım, amma yenə də gecikdi. Telefonumu silib yenidən başladım və oyun və qrafika çox pis idi. nə olursa olsun mən heç vaxt bu oyuna qayıtmayacağam.
İşləyəndə bu, illər və çoxlu dollarlar sərf etdiyim əla oyundur. Ancaq uyğunsuz döyüşlər və ədalətsiz matçlar bezdiricidir. Qarşılaşmalar ədalətli və ya heç olmasa bərabər olmalıdır, lakin mən hətta döyüşməyə cəhd edə bilməyəcəyim yerlərdə oynayıram. Məntiqli olsun.
Bu, marvel strike force-in ucuz versiyasıdır, onu zərbə qüvvəsi ilə müqayisə etsəniz, heç bir müqayisə yoxdur, ancaq əgər siz sadəcə sərt DC fanatsınızsa, o zaman oynamağa dəyər, inşallah zamanla daha da yaxşılaşacaq. Dəhşətli deyil, sadəcə bilirəm ki, orada daha yaxşı bir şey var .... Strikeforce